Met een opblaasbare viskajak kun je veel plezier op het water hebben. Alleen jij, je hengel, het kalme water en de vissen.

De opblaasbare viskajaks van Advanced Elements zijn geweldige kajaks voor vissers die alleen de beste kwaliteit wensen.

Waarom kiezen voor een opblaasbare viskajak?

Waarom zou je een opblaasbare viskajak kopen en geen hardshell viskajak?

Koop een opblaasbare viskajak als je je kajak niet altijd op het dak van de auto of op een aanhanger kunt vervoeren. Een opblaasbare viskajak past in een grote tas, deze is bij de prijs inbegrepen. Je kunt deze kajak thuis gemakkelijk opbergen.

Veel vissers vissen ook tijdens hun vakantie. Zowel in het binnen- als buitenland. Stel je voor dat je tijdens je vakantie met je eigen viskajak het water op kunt. Met een opblaasbare viskajak is het mogelijk.

Slider hand in motion from right to left
Sorteer
Normaal
Prijs: laag
Prijs: hoog
Naam: a-z
Naam: z-a
Korting
Advanced Elements StraitEdge™ Angler PRO opblaasbare viskajak
1.111 € 1.353 €

Een groot voordeel is dat je deze overal mee naartoe kunt nemen. Neem de kajak mee tijdens een weekendje weg als je een nieuwe visplek wilt uitproberen. Neem hem mee op vakantie. Er zijn talloze, fantastische visplekken in het buitenland. Je kunt nu eenvoudig je eigen opblaasbare viskajak meenemen.

Is een opblaasbare viskajak stabiel genoeg om mee te vissen?

Ja, de kajak is erg stabiel. Hij is zo ontworpen dat hij iets breder is dan een gewone kajak. De kajak ligt heel goed in het water en is over het algemeen stabieler dan een opblaasbare kajak.

Het is ook mogelijk om erin te gaan staan als dat nodig is. Dit is het gemakkelijkst in een viskajak met een dropstitch-bodem. De bodem blijft plat en hard wanneer deze opgeblazen is. Uiteraard is deze ook antislip, zodat je stevig blijft staan.

Een viskajak voorzien van alles wat je nodig hebt

Onze opblaasbare viskajaks hebben aan de voorkant en soms aan de achterkant een rails voor de uitrusting, hengels, gps of een fishfinder, camera, sonar, bekerhouder en wat je verder maar wilt monteren. Ook kun je je peddel aan de zijkant van de kajak bevestigen als je deze niet gebruikt.

De kajak heeft een comfortabel, lichtgewicht zitje die je naar voor en achter kunt verstellen.

Door de comfortabele stoel en bodem kun je gemakkelijk meerdere uren achter elkaar op het water doorbrengen.

Ze zijn ook voorzien van elastieken, D-ringen en een rails voor het meenemen van extra uitrusting en het opbergen van je bagage.

 

Trustpilot